Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozio brzo jos tersao nazalost takvi treba da ostanu priklijesteni u autu
Radim u blizini i čuo sam dugo škripanje guma pa udar. Taxista se zaustavio, a iza njega djevoka s autom. Tada je nalitio pasat tako reći, jer nezvanično sam saznao da je išao više od 100km na sat. I s obzirom da se nije mogao zaustaviti pokušao je zaobići auto koje je stajalo iza taxiste, međutim naišao je mercedes i desio se direktan sudar. Vozač iz pasata je izašao ljut i tersao okolo, dok je starija gospođa u njegovom vozilu bila napola onesvješćenja..
Cuuj "terso"...:)) valjda bulaznio.. vidis da su ga shejtani uzeli pod svoje i zas... rao ga pravo..!
Slikano veš mašinom
Opet bagra
Na dionici puta koja je puna rupa,gdje ne mozes voziti brze od 40 jer bubrezi ispadaju..desi se nezgoda sa tri vozila i plus dvoje povrijedjeni..Mole se vozaci,kojima je sudbina odredila da voze traktore i zaprazna kola po svojim selima,da vrate vozacke i da se proglase nesposobnim za puteve..Hvala
JBT pa kako vise uspiju i to uvijek na preglednim dijelovima? I ko im daje vozacke? Ko ih proglasava umno sposobnim da upravljaju autom?
Svi uvijek prebaceni u KCUS?Radi li ista Opsta bolnica osim privatluka?
Ovi vozaci Motorexa su kamikaze teške