Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdaje stan na dan, a nabavi malu sat-kameru na olxu i stavi u sobu.. podatke gostiju ima. Kakvih paćenika je dunjaluk pun, tuga.
zasto ste zamaglili glavu ovog re*ada ???
Joj i ove lujke bas su pogodile kome ce slati fotkice preko internet-a, pa kad je zaprpilo onda ganjaj ga policijom hahah! LMAO
Treba ga prebiti zato što je glup ko tena
A od kud njemu slike tih fini u glednih dama, to se ja pitam...Sve goli šljam i on i one, kad se je..vala nije razmišljala o tome i sad kuku majko zovi ramu da spašava!
Poštene neke “dame”, sa privatnom dokumentacijom, ne mogu u Dubaji bez prezentacije.
Nek su ga uhapsili treba mu mumu golu slokati i prijetiti da vidim kako bi se osjecao...
Koji sljam od ljudi i koliko je samo takve psihe i mrake jos po gradu. Fuj.
Prebiti smeće da ne može da hoda…..
Ja jednu udatu derinjao danima. Igrala Barsa kec ko kuca a kvota odlicna. Trazio joj pozajmicu da obrnem par bzvz da sam dobar 2 glave ona me muriji prijavila. Al nista na kraju.
Šta ove Sarajlijice glume sa ovim ruskim načinom sprovođenja do suda gdje osumnjičenog vode ko da je tek uhapšeni otmičar ili šta gore.
valjda po sluzbenoj duznosti, seljoberu.
Mensčini da je ipak vještačko pumpanje autoriteta, goroood vam liči na južnoameričku favelu po broju kriminala i ubistava, dobri moj novo-Novo Pazarlijo.
Eto zbog ovakvih nama postenima nece da salju slikice hahah, e nek su ga, nema hljeba bez motike
kazanova faker 🤣
Treba ovom gadu dovest mamu njegovu sestru i ako ima cerki da vidi kakvoog gada imaju u svojoj blizini.
Joj al i ovaj Klix,svakake gluposti objavljuje,kad nikom nije zanimljivo