Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce vise rijesiti ovu raskrsnicu, katastrofa
Grade kruzne dje ne treba a dje treba ostave ovu smijuriju od raskrsnice
Tri osobe povrijedjene ? Samo su se kucnuli . Da li iko u BiH koristi pojase u autima ?
pojas u autu koriste papci i levati. pravim vozacima to ne treba, a ni djeci koja sjede u krilu naprijed il stoje onako izmedju sjedista i gledaju kako tajo vozi, a babin sultan slobodno hoda po autu, jer nije on/ ona los roditelj pa da veze djecu u autu.
ti ocito nikad nisi cuo o uzimanju odstete od osiguranja
O jest ga razvali
Svaku noc od 21:0-01:00 po gradu divlja bar desetak istihi idiota, svi ih vide al’ policija NE?!..valjda cekaju da ubiju nekog pa da ih zaustave i konstatuju da su od prije poznati po vrsenju saobracajnih prekrsaja?!
Treba zabraniti autobusima i kamionima da skrecu prema lukavici . Imaju alternativni put preko jahorine u kasindol. Kad gospoda iz rs nedaju saglasnost za tunel
Štaš ba ti, ba ja imam pravo prvenstva. Hehehe, koji mentol, treba mu vozačku oduzeti, procesuiarti auto školu gdje je položio, kao i rigorozniju kaznu zbog izazivanja opasnosti za volanom kao i maltretiranja drugih građana. Podhitno mjenjati zakone o saobračaju.
Moras biti Vin Dizel da bi prosao kroz grad neogreban od kockasti mada faking srebrenica hause.
ne mogu srbi na posao ha?
Glavni problem ove raskrsnice pa i guzve je skretanje niz vraca lijevo na tranzit sto zakoci cijeli red koji ceka odozgo. Vidi sliku bijelo auto. To se nikad 50gd nije smjelo bila zabrana i onda dodju SDA strucnjaci… i niko nista!
Nije ni do strucnjaka, ima kod nas i zabrana, pa opet kroz zabranu(Hifa pumpa al'pasino) uvijek ulaze i izlaze kroz zabranu, pa se jedan ljutio sto ga nisam htio pustiti da se ukljuci....
Vjecitu guzvu izaziva parkiranje po trolejbuskim stanicama obicnih auta na tranzitu i trola mora da stane na traku gde se vozila krecu...policija nijema...slijepa..zmiri godinama..
Kazne su preniske tako da je uzalud i pisati ih. Za slicne prekrsaje treba zveknuti 400-500 km kaznu pa da vidimo prekrsitelje.
Svaka budala vozi danas,brzina i nepaznja
kad je kisa de malo vise otvorite oci, napravite rastojanja i polahko. kud su pozurili svi odjednom. evo prije par minuta na stupu mercedes malo zakocio i lik se s ledja odmah zalijepio. pa nije sigurno rastojanje 50 cm nego barem duzina auta, kud zurite toliko.