Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je samo golf bjezao i nije uspio
Opet puna linija žuri se do odredišta. Trajno oduzimanje vozačke dozvole. Na ovoj dionici od Ciglana do Bara je uvijek gužva od 16 sati do 18 sati radnim danima, mogu misliti sada je gužva do Marijn Dvora.
...i uredno se sijece puna linija kod gazprom pumpe i binga, kad od Bara hoce prema Vogosci i od Binga prema gradu.
Treba prije polaganja vozacke kandidatima dati da ispune test inteligencije,ako imaju IQ nizi od 115 zabraniti zakonom da uopste mogu polagati vozacki ispit,a kamoli sjesti za volan.To bi rijesilo i guzve u saobracaju i saobracajne nesrece.
Hoće li ovo divljanje autima ikada prestati.
Nesto puno udesa u zadnje vrijeme jos ovaj ima krovni koferi vrlo moguce da je izvana dosao, nesto kontam da opet nije postalo aktuelno namjerno sudaranje u cilju naplate(prevare) osiguranja...
Nemoj kontakt bolje će ti biti, ti si jedan od onih koji kad vide požar odmah je osiguranje
Nemoj ti puno "kontakt", gledaj od cega zivis..
De... Zure i kolaps naprave
Ja opet kazem nedaj Boze da sarajevski kanton ima brze ceste,da recimo od hadzica do grbavice mozes vozit do 100 km/h,svaki dan bi ginulo 7-8 ljudi.Ovako je dobro,gusla se 50-60 pa i udes bude sa laksim povredama
netacno vrlo je bitno da imamo brze ceste, ubrzali bi grad i zivot ali dusmanima nije to vazno
Pogrešno. Brze ceste su mnogo sigurnije od magistralnih i gradskih cesta. Eto imaš brzu cestu do Mostarskog raskršća, pa koliko tu ima udesa, a kolika ima po gradu ili magistralnoj cesti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
100% neki nargilas koji hoce da dokaze da je ''pravi'' muskarac vozeci nesigurno
A pokazao samo da ne zna voziti..... Tipicno
Kisa i vozaci u Sarajevu...
otkud na punoj liniji udes, da i to vidim
Pobjegla linija
Zapinje im stalno... Trebalo bi je ukloniti, kod svakog sudara puna linija....