Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne pisete da je taj mladic maltretirao djevoku pa mu ova trojica nadodala?
Ova drzava ima policiju, sud, tuzioca budemo li svi uzimali pravdu u svoje ruke
momci odbrane djevojku, i haj na robiju! ja mislim da to samo ima kod nas!
To znaci da ti zakon ne dozvoljava ni da odbranis nekoga ko je u životnoj opasnosti. Tuzno.
Moze li snimak sa bhtelekoma ? Ili ako ima gdje ovo mi se gleda haha
Umjesto da ih nagrade oni ih privode.. Ako bude potrebe skupit ćemo im pare za kaznu !!!
Dzabe ste vi branili tu curu, garantujem da ce svjedociti protiv vas, jer "sto se mijesate u tudja posla", imao sam jedan takav slucaj i od tada se nikad u zivotu ne bih ubacio u takav sukob, sto neko kaze cure danas ovo vole, suludo zvuci ali je ocito tako
sarajevo divlji zapad
Sve po proceduri ali zbog toga slijedeći put će okrenuti glavu, ne samo oni nego i ostali građani i hladno će gledati kako se neko iživljava da ne bi bio uhapšen i kaznu dobio. Znam iz jedne slične priče, oštećeni nalupao lopova i sudinica oštećenom kaže svako odgovara za svoje postupke. Nadam se da će proći bez velike kazne. I svaka čast na hrabrosti.
Svaka čast momci,ako bude kazna trebamo im mi skupiti!
Boze, boze..dobru poruku ste poslali nasilnicima..da prebiju i ubiju koga hocejer zrtvu niko vise nece braniti poslije ovih skandaloznih poteza policije i tuzilastva
dati im sestoaprilsku nagradu. Kad niko ne pomogne Mrnjavcu,onda kukanje. Kad momci zastite djevojku, opet kukanje. Odlucite se.
momcima treba odati priznanje
I haj ti radjaj djecu,planiraj nesto ovdje,ode sve u .....
moj šeheru sta ti krkani uradise