Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces kad imas jednu cestu I ako ona se zacepi gotovo
još jedan razlog što nam je potreban autoput kroz Sarajevo sa tunelom do Bentbaše, kad to budemo imali može se onda ova cesta za ove sa starog grada i javni saobraćaj izdvojiti.
sreca proso prije na 10 min. cekat ce narod satima sad. a kod vjecne parkiran autobus madarske vojskexD i dole krkljanac
Brzo ukloniti i pustiti saobraj na vrijeme!Kolapsom se nista ne rjesava!
Slikati sve i skloniti auta u stranu, makar za tramvaj
I ne sudarili se kad jure ko muhe bez glave...nigdje lezeceg policajca ili radara....osim po sporednim ulicicama i mahalama.
Bagere i sklonite ta vanago sa ceste, sta su drugi krivi pa da cekaju u koloni?
vratiti konje i kocije nisu auta i moderni saobracaj za nas
Nije u centru vec u starom gradu :D
zene
Pa kakav je ovo više cirkus Katice?pa stanica ti tu pred nosom.Poslikate i sklonište krševe,sav posao 10 minuta.pa jeste li toliko nesposobni??
Zabraniti saobracaj
E sad kad Šteta zatvori guzva x 3
Ukloni auta ako nema teze povriijedenjh.. Cemu ometanje.
Pojedini narod nažalost veliku mora ponovo na polaganje vozačkog
a pojedini u skolske klupe da nauci pravopis ;)
Ruglo od grada
Obadva auta ne koštaju ni sto maraka a blokirali su maltene cijeli grad. Trebalo im je odmah izdati najveće moguće prekršajne naloge zbog neoprezne vožnje i aute odmah odvesti na deponiju.
Zna se procedura kad se desi saobracajna nesreca, jedan dio te procedure je ukloniti vozila sa ceste lagano bez stresa, oni su sad tu stoje i cude se nesreci isto mutavi dok ovako u ostatku grada nema buseva koji dolaze sa Bascarsije, Vijecnice itd... pametnjakovici
PA SKLONITE IH SA CESTE PAMETNJAKOVICI!?!?!?!?