Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da su obojica dobro uradila kontrolni iz matematike pa se sad posvađali oko rješenja zadatak
Kažu da su im pronašli Vioteove formule za stolom
Bacila ih nargila na agresivu
TUCNJAVA -tu se dragi reporteri radi o dokazivanju ko je jaci i slicnim obostrano dogovorenim saketanjima. Najvjerojatnije je da se ovdje radi o tipicnom nasilju, utjerivanje, otimanje, razbojnistvo, pa i ljubomore neke, mozda i nacija nije "in", ili jednostavno bahacenju u stilu dosadno mi je pa cu namlatiti nekoga koga kod naidjem. Ranije su u reakcijama radili jezicki lektori, danas se narodu servira sirovo i nepreradjeno da sam odgoneta sta jest a sta nije.
Mlade nade sarajevskog podzemlja hahaha jad i bijeda
jel zahirqgic se marisao?
OVO SU TIK-TOK YUNIORI BUDUĆI JE OVO MJESTO ČESTIH OBRAČUNA SENIORA. INACE MJESTO SE ZOVE MAHALA PANSION,CAFFE, FAST FOOD I NARGILE.ULAZ JE I SA ČARŠIJE I SA OBALE.DA SE ZNA I DA FINA DJECA OVO MJESTO ZAOBILAZE U ŠIROKOM LUKU. EDI
"Bastion progresivnosti" "Multikulti mahala" ko Tombstone. Još malo će vam braća Earp i Doc Holyday čarlijat po "ćaršiji ba"
samo se ti drži gornjih i donjih strovališta i ne brini za nas...
Ti bi od sviju najvise volio po Bascarsiji hodati, nego ne mozes sa sela da sidjes
Zaigrala se omlsdina koja puhanje u šišu smatra vrhuncem hedonizma. Ipak, pošto se radi o finoj gradskoj djeci, dobro je da nije bilo upotrebe hardvera koji neizostavno ide uz sav taj folklor.
eto ko prije se 17-ogodisnjaci nisu tukli, hajte molim vas
Joj SHISHA generacije :) jos starij kad uzmu fol i onu u trendu pa se SHISHAJU SHISHOM :)) 8 neurona ili manje imaju takvi
hoćemo obavezni vojni rok!
Sve naši MMA borci
Sta radi maloljetnik u kaficu u ponoc. Moji ne smiju prismrdit ulaznim vratima iza 22:00.
Prijepodne se desilo
Što ne napišete da se radi o nargilhani Mahala? Tamo sjedi svakako golobradi snagatori.
erdina rupa
Na te snagatore se upravo pale cure koje ne znaju jesu dosle ili posle. Takva mjesta su centar droge i kriminala...Javna tajna...al doce i to na red.
"Prvo mi se rug'o sto sam se uclanio u sahovski klub, a sad me jos zeza jer sam pos'o da objasnim sta je David Hume zaista mislio o ljudskoj prirodi....." Vidjet ce on!
djecije radosti
haha djeca nekakva. kazniti roditelje obavezno