Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ima pravu policiju dok po Mostaru sinoc slobodno hodaju palicama naoruzani navijaci.
Ne da hodaju slobodno nego ih policija CUVA
zasto k l o s a r e djecurliju zovete navijacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uopste nismo prvi u Evropi po broju ubistava na omjer populacije, ovi SDA botovi ne staju. Rusija ima skoro 7 ubistava na 100 hiljada ljudi, Latvija 3.6, Crna Gora 2.5 , Litvanija 2.4, Albanija 1.6, Finska 1.2 , Mi smo na 1.08. Isto jucer sam pisao da policija uvijek odradi svoj dio posla kada su u pitanju hapsenja, sud je taj koji je problem sa malim kaznama, a to nema veze sa Katicom, Trojkom itd ...
Sarajevo je grad sa najvecim brojem ubistava po broju stanovnika u europi!
i to nije istina, Dnipro, Odessa, Glasgow, Tirana, Skopje, Palermo, Minsk...sve gradovi sa dosta vise ubistava nego Sarajevo po broju stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Doselilo se svake sorte u grad, sudije i tužioci također nesorta korumpirana, Šmrk dao pare da izađe i dalje radi isto, pitaju li se odakle mu, zakon mjenjati hitno, korupciju u pravosuđu kazniti rpbijom teškom, oni nam rade ovo, da odleži 40g bio bi red.U Jugoslaviji cjelo 1 ubistvo možda u par godina pa vi uporedite
Svaka čast policiji, tužioci i sudije ne valjaju, pritisak narode na pravosuđe, ovo je prešlo sve granice
Doselilo se svake sorte u grad, sudije i tužioci također nesorta korumpirana, Šmrk dao pare da izađe i dalje radi isto, pitaju li se odakle mu, zakon mjenjati hitno, korupciju u pravosuđu kazniti rpbijom teškom, oni nam rade ovo, da odleži 40g bio bi red.
Sarajevo propada, pucnjave, kolaps saobraćaja, ubistva, gaženje pješaka,, ranjavanja, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, zavrtanje vode, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenlučili po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlast do sada.
valja sad lezati 20 g
JOOOOOJ VIDI BAAAA, JOOOO ELIĐA, RASNICA, SOKOLOVIC, TRNOVO !
Preminuli je udario psa kamenom i nasrnuo na decka.Da je meni to uradio i ja bi ga odlezala.Sutra bi mi i dete tako udario.Zao mi je psa,a njega nije.
Da li bi ga odlezala da je drugog covjeka udario kamenom ili bi posmatrala, eventualno snimala. Drustco u kome je pas ispred cocjeka, nije zdravo drustvo
Trebala bi se zabrinuti i za vlastito psihicko stanje
Sudovi i blage kazne su najveci problem.
objavite fino Amar Muzur, hrasnički gangster
rođak od nacelnika
Ubijeni je bio hapsen zbog droge, da ima drzave i da je lezao mozda bi i ziv ostao
i ubica je hapsen do sad, fina neka raja, bice velika steta deustvo sto ih nema na ulici
SDFA/SBiH zeleni termiti hoce da blate Sarajevo, a ne znaju da je upravo Sarajevo uz Zagreb, Beograd i dobar dio istočne Evrope jedan od najsigurnijih gradova.
nek trojka trazi smjenu u TK zbog jos jednog u nizu ubistva u KS
25 godina najbolje godine života. Hajde lagano u KPZ Zenica da pereš čarape i čistiš WC naredni godina i godina.
Koliko imamo VJERNIKA "pravih" zadrtih kod nas ne bi smjelo biti nikakvih zlocina .Jer mi smo svi ispravni,nama komsija nevalja,a taj komsija misli da Ti nevaljas, a svi VJERUJU.Pakao nama ne treba
Kako je pas? Zna li ste sta?
Ma sigurno ovaj napuckavo psa na onog.