Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preticanja! Samo to da rijesimo i necemo imati toliko velik broj saobracajnih!
Jutros prosao tom dionicom, kako voze i preticu ne cudi.
Samo se drite ogranienja i pravila saobraaja i sve ok , nemozes se voziti 120,130 ,140 magistralom preticati na punoj itd a da ne bude posljedica , smanjite divljanje po cestama
Ubijaju nas svjesno.pravite nam autoputeve,stoko.
Cim dodje vikend oni pobudale
Jasno je da smo narod koji nema veze o vonji i saobraajnoj kulturi.
Autuput!!!
Od zavretka rata prolo je nepunih 29 godina. Samo od naknada uplaenih pri registraciji vozila BiH je mogla sada imati autoputeve od Bihaa do Tuzle, od Tuzle do Trebinja. Uz to ne treba uope spominjati desetine ili stotine milijardi donacija koje su zavrile svugdje, samo ne tamo gdje su trebale.
Kada pojedinci shvate da ne voze zaprena kola po svojim brdima,vec auta gdje ima i drugih ucesnika,e od tog momenta,broj udesa ce biti smanjen..blato i asvalt nisu iste podloge..
Mislis asfalt?
Svaki dan na istoj magistrali, i dalje oni prave put sa 3 radnika godinama