Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema izvjestajima transparency internationala ni jedan hercegovac nije u zatvoru. Ako im se sudi u bosni oni predju hrvatsku granicu. Ima i hercogavaca koji su osudjeni u hrvatskoj ali su pobjegli u bih.
Htjeli su pospremiti u zatvor najvećeg ZG Hercegovca Milana Bandića, ali i on cijeli sistem nadmudrio te otišao brzo, bez patnje, kao gradonačelnik i pobjednik.
"Većina osumnjićenih u ovome predmetu je iz Sarajeva, osim jedne osobe iz Istočnog Sarajeva i jedna iz Krajine." Došli Bosanci u Široki Brijeg varati Hercegovce. Velika pogreška.
Strjeljat na licu mjesta
Grehota, pametni neki momci !!!
Nedaj Bože da je ko ostao u zatvoru pa da narušimo naše ustaljene tradicionalne običaje. Poslije hapšenja obavezno ide puštanje na slobodu, tako nalaže naša tradicija
Amateri
Nije ovo nista, oni tamo U medjugorju ne izadaju nikom Fidkalne racune i ne placaju Porez vec 30 Godina. To je vitalni nacinalni intres Dragana Covica, zato ga i drze Hercegovci.-
Boravišna pristojba u Hercegovačko-neretvanskoj županiji iznosi 1,60 KM po danu boravka stranog turista. Istovremeno, gosti u Međugorju u prosjeku ostanu oko tri dana iako manji broj turista i ne prenoći jer dolaze iz gradova koji se nalazi u Hrvatskoj u blizini granice s BiH. Po računici da je oko 1,35 milijuna turista u Međugorju godišnje neprijavljeno, možemo zaključiti da samo po osnovu neplaćene boravišne pristojbe proračun biva oštećen za 6,5 milijuna KM.
Cudi me od našeg pravosudja el chapo je za njih dobrotvor
Hapse sirotinju..ove tender milionere ne smiju ni pogledat.
A nakon sto ih puste, onda ce im kasnije izuzeti telefone i racunare