Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 pljačke je standard u 24h, jedna bomba dva pokušaja ubistva jedno gaženje pješaka na pješačkom i bezbroj nasilničkih ponašanja. To je svakodnevnica sigurnog Sarajeva.
U svakom velikom gradu smrt vreba iza ugla tako da ni Sarajevo nije izuzetak.
Bulji Bajram Šerif Mubarek Olsun dobri čovječe. Svi smo mi Bošnjaci kako reče Karadžić.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj oružana pljačka trafike !!! ??? To treba odmah streljati kad se uhvate.Pa oni lopovi prije su bili gospoda za ove GTA bandite.
Ko ono rece sve je pod kontrolom?
Vraćaj policijski hitno sigurnost prije svega.
Naravno ocekivano al kad stavimo kamere na policiju sve ce ti stati.
Pa stvarno prije Bajrama pljackaju. Nevjerovatno.
Sigurnije u ratu bilo!
ma to da imaju sta bajramluka za podijeliti
Rekoh da je zdravstvo i sigurnost prioritet za novu Vladu. Ajd na tom zdravstvu ko i ima nekih manjih pomaka, ali sigurnost je uzas. Tu bas padaju...
Imaš li konkretnih prijedloga kako zaustaviti pljačke ove vrste? Da li da zaposlimo dva miliona policajaca i postavimo ih na svaki ćošak ili imaš boljih ideja?
Samo kamerice na ramena policajaca da vidimo...ostalo ce sve lako ;) u tom grmu lezi ZEKO maaali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
''Prodarmicu'' ''dežumi'' Gdje si ti pozurio,na baklavu?
Samo dvije, slabo
da ima bairamluka
Pa opljackali da mogu djeliti djeci Bajram banku :)