Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada neka angazuju dobre advokate i sudske tumace kao sto je Jasna Filipovic Bojic.
Ma ovo je sevap ljudi, kapa do poda Zastitite ove ljude po svaku cijenu
Prekrsili ste prvo i osnovno pravilo, uhapsili su vas 🤣
Prekrsili ste prvo i osnovno pravilo, uhapsili su vas 🤣
Kakvi seljaci mogli su nekoj kockarnici prodat src code za program za 50 100 milja, seljaci varali sirotinju po Bosni i namještali rezultat
Sumnjiče se da su djelujući kao udružena grupa, tokom 2022. godine neovlašteno utjecali na ishod elektronske obrade podataka pravnih lica u FBiH i RS koji se bave privređivanjem igara na sreću, u cilju sticanja protupravne imovinske koristi i na taj način nanijeli tim pravnim licima imovinsku štetu koja prelazi 50.000 KM.
Bolje da nisi nista napisao ne bi znali kolko si glup
Nema većeg zla od kocke! Pod hitno ove ublehare sto kladionice drže hapsiti!
Igre na sreću su uveliko dokazane prevare... Dakle ovi su varali u prevari. To je novi level
Ovi su varali prevaru tako da kapa do poda
Kad ćete hapsiti ove prevarante s pika ?