Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi ima ih pun Mostar sto su se obogatili od droge
To sve slucajno nadzu pa prijave..Sta je sa ovima u Sarajevu svaki kvart ima teskog dulera i to decenijama i niko ih ne dira-zasto!? Ne znam kako vas nije stid objaviti za travu koja je dekriminalizovana na cijeloj planeti,da mogu oni tusiti,da mogu tusiti anti depresive! Zato nedaju da se lijek napravi kao svugdje na svijetu. Sramota vise sta radite neznalice jadne.
Oni samo hapse one sa"zeljastom materijom"..dok teske droge pobise omladinu i pune osihijematriske klinike. Hvatajte malo ove dilere koji prodaju Hemiju na kojoj se obogate za 1god.ili mozda nece zbog toga sto to rade njihove brudee.
Svaka im cast! Sigurno su se trudili da uhvate jednu osobu.
A pusta zbog ilegalne nabavke respiratora. Najbolje vam je dilati respiratore
Sto ime i prezime ne objave. Kriju jer partiji to ne odgovara u datom slucaju. Pravosudje karina.
jednog uhvatili a njih na stotine. Ma garant taj jedan nije htio da sarađuje