Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovo je dokaz korumpiranosti nase drzave, sposobni su uhapsiti Peruanca u BiH, a nisu sposobni uhapsiti odgovorne za ubistva u centru glavnog grada.
Ko kaze da je u pitanju Peruanac ? Ne leti pred rudu.
Koliko se sjećam iz Perua je stušio Smail Šikalo.
Ne prozivaj ljude iz kriminalnog miljea preko ip adrese znaju gdje stanunes
E nek mi neko objasni odakle on u južnoj americi
Jel naš ili čiji je, kad ne znate ime šta je bit ove vjesti, BiH El Dorado za kriminal
Čita li murija ove komentare....da čitaju uveliko bi im posao bio lakši... izmedju redova povežeš ko koga zna,ko s kim radi...još ako ovako ko ja znaš neka imena ko od šale.Murija nam i gora...sudije kao Dominik Krasić korumpirani i sl.Evo da i ja neko ime navedem pa nek neko veže ko je isto u tim vodama🤣
A nasli ga bez problema ... frajer nosio onu vunenu kapicu u 120 boja i pjevusio "el condor pasa ..." :)
SIPA-u tek čeka jedan najkrupniji posao ako svjedoci u ovom procesu navedu tužioca da je pokušan državni udar. Bosanska sanaderizacija je uvjet da krenemo bolje kao što je to bio uvjet Hrvatskoj. Sanadera uhapsiše u Austriji.
Odvezoše mi komšijuuu, jadan mile.. sada u zatvoru Tugujeeeee..
Sigurno ima mali biznis sa brašnom
Šikalo konto guzovace para malo zgrnut i zdusit hakde sine cekaju te peruanski cumezi i drug Cufaj. Poselamio vas Gacanin iz Dubaia kaze jos trosi pare od vaseg pisla on i buraz mu u Ceskoj !!
Kako ti je ime ljepotanu?
Zna li iko čitati komentr kako treba...traži se ime dotične osobe!
Strance uhvate preko noći a naše traže godinama.
KRENULO JE :) ČESTITAM AGENCIJAMA
Koji peh....Zbrses u zemlju pred ratnim kolapsom i koja je primjer korupcije i katastrofalnog pravosudja pa u njoj padnes.
To je onaj sandzaklija sto je svercovao opijate
back to peru