Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 na 1 hrabro nema sta
To je vec normalno za Sarajevo, Bronx
@gooUser1608743566 pa uvijek tako ti "mangupi" rade, niko ne smije 1 na 1. a da ne kazem cakije,pistoli,bokseri.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa i smrk tzv. kratki tuce po ulicama i objavljuje snimke a niko nista!!!!
@majstor007 I ja sam se pitao kako dobronamjerni klix, zaštitnik prava ugroženih i ugnjetavanih nije objavio snimak gdje se "Šmrk" iživljava nad onim dojkačem šiša .. ali ne smiju jajare očigledno.
Sarajevski Velja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mafijasi , Petorica ga udaraju
Pazi ovog debelog šanera sa torbicom što se mangupira. Komedija...
Ovaj Kondukter opasno atakuje!
Zato treba imati za pojasom uvijek pišt.., pa urokati ološ...i roditelji i zajednica hajruju...
a sto nije kupio ciglu
Sramota
1. mene bi bilo sramota objaviti ovakvo smece od snimka, kamera je vrh na ovakvoj instituciji i ovo ke dokaz pranja novca. 2. ovog imbecila sa torbicom ako sretnem negdje u gradu moj je, da ga malo prevaspitam nece mu vise trebati tabletice.
Ovako će krezavi bulevar dobit batine od bošnjaka
Da li iko zna razlog? Siguran sam da nije bezrazlozno mora da se znaju da su u tim vodama, ili ovaj nesto dobacio njima.
U Jagomir izmjestiš narkomaniju i riješen problem. Ovo u samom centru grada je stvarno prevršilo svaku mjeru.Objekat je svakako u ruševnom stanju,obična baraka.
Hrabri momci 5 na 1 nema sta i misle mangupi.a prilikom hapsenja ovakvih zestokih momaka ti isti momci placu mole piste.Nadam se da ce i po ove momke doci crne uniforme
@LovacNaVuka321 tačno tako...plaču ko phičkice kad ih povaljaš.
Gore sam nekad parkirao auto, dok nisam počeo primječivati svakavke spodobe koji sabahilde idu po terapiju. Umjesto da smjeste centar negdje na periferiju ili neku prigradsku zonu, gdje nema puno stanovnika, oni je smjestili u centar grada. Bravo.
Naravno policija ne zna nista. Eno ih pred Altom, zaustavljaju auta. Nema gore stoke od sarajevske policije. I cudimo se sto su nedavno bila hapsenja policajaca.
@milanchika e čuj?? To mostarska u banjalučka kao bolja(slučajno sam spomenuo)??? Lupaš gluposti kao Bullevar po klixu.
Ovako šoošoooni u grupama napadaju. kao hijene.
Sarajevo Meksiko