Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko je iza rešetka ,za njegs bi kampanja morala biti završena . Tsko je u svim zemljama ,osim u BiH
ovdje sto ti je deblji dosije to si popularniji
Ima li i poštenih u BiH ?
Naštimana farsa od happen ja I režima
Kadrovi snsd-a il su u zatvoru il im se sudi, ha ha
Okruni sud u Istonom Sarajevu odredio je jednomjeseni pritvor v.d direktora ume Republike Srpske Slavenu Gojkoviu, v.d. direktora G "Romanija" Sokolac Strahinji Baeviu i v.d. direktora G "Visonik" Han Pijesak Janku Golijaninu. sta je ovo heboteeeeee
Sve je ovo farsa, zivi bili pa vidjeli. Kilavo tuzilastvo ce ih oprati od svog kriminala.
Šta je ovo sve po poštenim ljudima
Kada bi ganjali stvarno sve lopove i zločince pa trećinu države bi trebalo iza rešetaka što je nemoguće nego ovako na koga se prije zalomi. Svi stranački lideri sa pratnjom su kriminalci koji su kao skakavci opustošili ovu zemlju.
Citam maloprije clanak o cigarama i kazu narod se kao buni...ja govance od psa ne pokupim u inat, jer nema protesta za bolji standard...kod nas su kriminalci na vlasti, ali je bitno da se zabrani pusenje HAHAHHAHAHA To je Balkanoid razmisljanje, nek se ne pusi, ali neka kriminala, pljacke i korupcije ...
Udar na Bošnjake!
I federalci trebaju
Ocekivani SNSD raspad sistema, izgleda neko krupan je to dozvolio mozda cak i Dodik koji misli zrtvovat sitne piune da spasi sebe.
Kako je lijepo pročitati da neko iz SNSD-a ide u pritvor