Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se postavlja glavno pitanje,da li ce ovo ostati samo na uvidjaju ili ce se krenuti u opseznu potragu za tim manijakom?
Ma kakva istraga i gluposti. Nek babo skupi 3 druga i tog otmu i izubijaju od batina...
Ja bi ga na banderu objesio u centru Tuzle
cuvajte narode djecu organi su skupi..
Otjerajmo sve bliskoistočnjake odavde, otmimo im kupljene zemlje, porobise nas tiho. Gamad bošnjaci nam doveli u lijepu BiH stoku sa istoka.
Čim je odma u medije procurilo neka je mulja a jadno dijete sa budalama!
Ma ne bi meni njega policija tražila
Prema tvrdnjama njegove majke Belkise El Hariri ---- A El Hariri poznato bosansko prezime😜😝. Ako je bioloski otac djeteta "brat po veri" sa Bliskog Istoka kojeg je ona iskoristila zbog spermica neka pita oplodjivaca koga je poslao po "sina" da ga vrati svojim korijenima blisko istocnim.
oj allahu dragi toj neki gepek ubica
Verujem da ima svega,ali i deca danas puno lažu.
Sve je moguće, ali, zapita li se iko ovdje da li je čovjek možda greškom pozvao tog dječaka, možda se dijete samo uplašilo, možda je čovjek skontao da je pogriješio i otišao svojim putem. Ko zna šta je posrijedi, a kljixovci ga objesiše i kastriraše i bez identiteta
Pa ako je pogrijesio, neka se oglasi i kaze. Informacije kruze munjevitom brzinom.
Ma da, sjedi i čita kljix, nema druga posla. Evo sad će on nazvati gospodžu Harriri da se izviNJAJE
Mišo Kovač 100%
Maljem u lobanju. Rascopati glavu ko karpuzu
Mene je jedan covjek kidnapovo oko 18h po zimskom vremenu u 6 razredu osnovne, saceko me sa autom i zgrabio me unutra, jer sam mu svaki dan lupalu nogom u limenu ogradu. Doveo me kuci da kaze mom ovu sta sam uradio, moj otac sano sutio. Toliko o roditeljima. Da meni tako dijete ko dovede kuci prvo bi mu svaki zglob iscasio, udaro bi mu u zube dok mu ne bi sve zube polomio, pa onda policiju nazvo.
Dijete ili tog što ti je doveo ;)
Moguće da je mali skršio pare 7 kladionici, pa skreće pažnju sa stvarnih problema.Nezaposlenost, korupcija, SDA , kriminal
Ta ćeš ti skršiti.Dok ti kršiš po Klixu, meda ti ne možeš
ugl lik pobjego i moze nastavit redovno spopadat
Ubit samo