Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Allahu
Hvala Bogu da je pronadjena, samo koji ce klnc u sumi?
A nije se udala? Neobicno
@gowest.... Radi se o djevojčici sa poteškoćama u razvoju.
Ovo su djeca za koje nasa vlada želi donijeti zakon da nisu 100% invalidi jer mogu da se ' samostalno krecu'. Kao mama djecaka sa autizmom ovo je najveći strah da ne odluta,da ne pobjegne iz skole( djecak Harun je nedavno pobjegao)...
Najvrijednija vijest danas..
Hvala dragom Bogu da je se sve dobro zavrsilo. Nadam se da ce ovaj primjer natjerati nadlezne da razmisle da se svaka GSS sluzba i policijska stanica/uprava opremi barem jednim dronom za izvidjanje terena koji su nekad korisniji neg 100 ljudi na terenu.
🙏🏻
Elhamdulillah
Hvala Allahu, Bil Hajr 🤲🏻