Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu se kladiti da je, audi preticao, sumnjam da je žena, nikad pameti
Mada ima, sada i žena što se ku. če
Drugi put u zadnja dva mjeseca idem relacija Zenica - Sarajevo i oba puta to je trkanje, to je isto formule 1 da se igraju. I na kraju sve te b**le zavrse na naplatnoj rampi, samo bezveze riskiraju svoje i tudje zivote.
samo bahato i po gasu
Gdje su sad oni komentari "losi putevi" kad se desi saobracajna nesreca? Pa evo vidis da moze i na autoputu kad je my moon za volanom.
svi znaju da na autoputu nema policije , presretaca FUP bi trebao al nema i da je izivljavanje bukvalno sem par kamera koje svi znaju
Šta, treba da im policija čuva živote na svakih 100m, ne možeš ti kompleksašu dogovoriti, kazne po par hiljada ne plaća i samo gas, to treba zabraniti vožnju i oduzimati mu svako auto ako nabavi ili u lance na društveno korisni rad, nema zakona ni policije da nekome u glavu usadi pamet.
Kukate na loše puteve a ustvari su krivci loši i bezobrazani vozači
Za ovo je kriv onaj ko je dozvolio da se ovako pravi autoput sa onolikom krivinom a sve kako bi se ugodilo vlasniku pomenutog restorana
Ma jel? Eto stotine hiljada auta prodje tom krivinom na godisnjem nivou, mozda i par miliona, i svi oni prodju normalno, a ovaj ne moze. I sad je do krivine, a ne do vozaca?
samo represija, kada se oko Sarajeva zadnji put nakog ugradnje kamera desila nesreca ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Može li dan proći bez prometne nezgode?
Juce prolazio tu, našoj raji ne treba autocesta jer voze 80 u desnoj a u lijevoj nekako se nabere 120. Nije za nas to, živio m17
Komentar ti nema veze sa istinom, znači nigdje veze!!!
Bas si promasio cijelu loptu. Kod "Kamenog dvorca" i jest ogranicenje 80 (u pravcu Zenice). Vecina ljudi vozi najnormalnije i ne vidim neki problem kod naseg autputa.