Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika tuga i zalost. Gledam cijelo ljeto ovakve "odgovorne roditelje" kako vozaju djecu na qvadovima bez kaciga i kao da su jedini na cesti.
Motociklisti koji voze po srednjoj liniji valjda bi trebali znati da im lijevi kofer uveliko prelazi u suprotnu traku. Gledam svakodnevno od kako je sezona dvotockasa.
Hajde ba - mentalitet na radu.....
Motociklisti inace divljaju po putevima, ne postuju ogranicenja, zabranu preticanja, prolaze izmedju automobila itd. zao mi je ali me ne cudi da ginu kao zecevi.
Onaj vozio vez vozacke. Ovaj neregistrovan motor. Sta je vama ljudi
po cemu si skontao da je ovaj vozac automobila neregularan
Mislim da je ovo razlog, ako se ne varam:"Kako javlja Index.hr, pozivajući se na policijski izvještaj, 32-godišnji muškarac je upravljao neregistrovanim motociklom prije sticanja prava na upravljanje ovim vozilom...".