Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka
@KSA Na zalost je ovakvih kretena vise od "normalni", inace ne bi imali 600 poginulih i 10.000 ranjenih u saobracaju svake godine...
Nikada mi nije bilo jasno , kupi auto od 10 tak hiljada KM sa cca 85 kw , zatamni stakla , stavi široke gume i felge i misli da je dobio ferari. Samo Bože sakloni druge savjesne vozače i pješake od ovakvih maloumnika.
Gledam crnu hroniku i snimke koje objave sa ovim gaserima. I ovo se desava sa razlogom. Puste najgore papanske zvuke, sund i onda pririsnu gas. Ni kod jednog nisam cuo Olivera, Merlina, Zeljka, samo papanska muzika i u banderu.
Umjesto policija da u noćnim satima koriste one guru presretaće oni kecaju normalan svijet sto prekorači brzinu za 20@-tak kmh max
Kad se oporavi, istuci dobro! Magarac!
Samo fele sto vece nabavi, gume nikad ne mijenjat ali zato stakla do kraja zatamni i to za 300 marki kod Zoke. Vrh si na cesti, vrh.
ljetne mu gume, pa koji klinac?!
jedan hint za glave kockaste: kao sto vidite ni Audi nije neunistiv, cuvajte vas zivot i zivote drugih ljudi oko vas..poyy
Meni "vakih" nije zao.
Jeli BMW da ne citam ?
ja ne vidim ovdje zasto ne bi sada oduzeli vozacku na barem 5 godina plus kazna od 10k+ i eto odma manje jedna budala narednih 10 godina. ostali ce valjda skontat
trebbalo ih je dokrajčit na licu mjesta, debili hebeni
Ma vozio 40km/h sigurno.
ni jednoo auto još uvijek nije uspjelo pobijediti banderu
Pošto felge
Da ti se raspadnu u voznji jer su napukle od sudara?
sve je kriva policija koja neadekvatno u kasnim satima vikendom ne kontrolisu bahate i pijane vozace koji su smrtonosna bomba i za sebe i za druge, da ima adekvatnoh kazni za ispravnost vozila i za ne postovanje saobracajnih propisa bilo bi puno manje i usijanih i mrtvih glava sve je do policije koja spava negdje u mehani!!
Divljanje u autu i nedozvoljena brzina i eto ga.Sreca u nesreci da je bilo po noci kada nema gusceg saobracaja i pjesaka.