Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ljudi, raja previše divlja po cesti i ne poštuje propise tako da je ovo i dobro
Kaze ministar da je policija na terenu, jest kad treba po kladinicama i pekarama ici
Samo nek je ziva glava
glava motora?
Koji je ovo idiotluk evo sad je 20 sati a uvidaj i blokada jos traju i opsti je haos. Razumijem da treba u uvidaju da stoji stepen povreda ili nedaj Boze preminulih osoba al zar je to razlog da se taj podatak naknadno uvede a saobracaj normalizira sto prije ovako mnogi ispastaju . Ludilo
Nesto realno gledajuci svami dan vidm neku zensku u napucanom autu vozi 40 km/h ogranicenje 60 vise ti ugrozavaju saobracaj nego drugi brate ako neznas voziti dobro sta kupujes auto od 10 15 hiljada kupi golfa nauci pa kupuj sta hoces autoskole isto uci je da vozi ogranicenje 60 ona vozi 40 daj bjezi stojin na semoforu ko tele ne prati ni semofor ni pjesaka a kamoli auta sa strane.
Mrsko cekat zeleno ili auto da prode pq gas.Iskreno nije mi zao ovih sto jure kao stoka pogini vec mi zao ovog sto mirno ceka i zagine.
Svaki dan teza saobracajna nesereca, paljenje automobila, ubistva svako malo, otmice i sta vise ne... Sarajevu treba vracanje na fabricke postavke.
Ljidi pred kraj sedmice potrosenih nerava, a guzve nenormalne jer niko ne zeli da odlozi voznju autom. Na parkinzima guzve stvaraju komercijalna vozila, jer gazdama je tako jeftinije, nego da placaju parkinge i auto parkove
Kabul je mila majka u sta se ovaj nekad velegrad pretvorio, prcija SDA glasaca iz istocne Bosne i Sandzaka.
Gledaj papaka, jos na mjestu gdje puno ima pjesaka, a treba napomenuti i da slabovidne osobe tuda prolaze. Divljina.
Jos sve blokirano a nesreca bila prije 3h..kakva nam je policija..3h halo..koda je avion pao
Policija ne kažnjava za nepropisno prestojavanje, ne davanje žmigavca. A najgore mi je naguravanje, kadi prileti 80 iza tebe pa izašao bi mu i razlupao auto, ili kad ne da žmigavac pri skretanju. Meni blica što polako pređem preko pružnog prelaza, jarane to ću raditi uvijek jer ceste su užasne, policijskr kontrole su neučinkovite, policija kažnjava babe, početnike a ove bahate ne smije da pogleda.
E da mi je znat' šta se ovdje odvilo pa ovako završilo
Ja sam gledao 20 minuta svega mi!!!NE KONTAM😝 P. S.živim od ovog mjesta nekih 150-200 m. Ne kažem, meni su se prvom dešavale stvari za koje sam se mogao ZAKLETI da mi se NE MOGU nikada desiti! Ovdje je jedno vozilo uletilo mimo svih znakova i pravila. Tako da je ovim ostalim, i sebi napravio kuršlus!
Samo sam čekao dan kad će biti tu sudar
Zašto?
I kazu kupi Škodu...ccccc e zato je jeftinija od ostalih
kontam na šta se ova fabija nasadila i tek skontah semafor-:)))
Sestoro oci moras otvoriti i kao vozac i kao pjesak. Postalo je katastrofa
kako su se ovom vrata otkinula