Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Podorašcu kod Konjica su cesti udesi, a najveci razlog je neprilagodjena brzina. Postavi radarske kamere na svakih kilometar puta pocevsi od izlaska iz Konjica pa sve do polasaka uz onu krivinu u Bradini i obrnuto u suprotnom smjeru, i stavi upozorenje o obaveznom ogranicenju brzine uz dvostruke kazne za prekrsaj na naseljeno mjesto i nakon toga deri kaznama dok se ne uvede red.
A, šta je s fotkama Solakove nesreće? Nikada nije objavljeno šta se desilo!
misliš da je bila nesreća? 😅ma daaaaj...pa sad će ti napraviti longetu ili zagipsati ruku ko od šale 😅 to je foluška žešća
Što se palite na maloumne komentare bulevara gowana, samo ignore i ignore i sam će nestati ko prdež na jugovini
Brz oporavak povrijedjenima
Ahh, sto ih zaj.....je ova puna linija. Cesce prisutna svakoj nesreci nego golf2... Trebalo bi je ukloniti, izginu narod.... :)