Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj udes juce bio papci novinarski
Audi varen 100%. Na oglasu nov nov nov.
Ova kockasta glava sa golfom čudi me da je tek sada imao udes..nadam se da je dobro, ali davno sam ja mislio da ce zijaniti obzirom kako lijepo i kulturno vozi..
Koje smece od auta i jedno i drugo...
Zar nije BMW 😂😂
Idioti nepismeni pri sudaru se stvara energija koju nesto mora da apsorbuje. Sva nova vozila se zguzvaju pri sudaru kako bi minimum energije bio prenešen u kabinu tj. na vozaca. Cilj je da putnici prodju sto bezbolnije.
opet neko gasanje gdje ograničenje 40
Nije Auto odbačen na trotoar nego je izguran na trotoar. Ovako nešto možemo gledati u Čevljanovićima kad se volovi bodu.
Prevara sa osiguranjem u zraku !
Eno ih na piku NOVO tek uvezeno
Da se ne propusti šta na FB
Da je bio Volvo na mjestu Golfa ja mislim da bi ovaj audi bio ko konzerva Kad je nogom zgazis 🤣
Audi kao da ga je tenk udario
Vozim 40 gdje je ogranicenje 40 a iza neki sa krntijom pasatom izubijanom svira da ubrzam i pretice me .Pa jbem ti majku mrs u focu
Je li ikad iko upoznao normalnog voza a audija
Audi ga malo nagasao pa proletio pravo u krivini...
heheh još juče se našli da slave prvi maj. Fočak i domaci
Opet seljacka jurnalistika "Sudario se Q7 sa Golfom". Koga briga koje su marke ucesnici
dobro je da nema žrtava ..materijalno se može nadoknaditi