Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće to kad seljačine voze po šinama. Da murija radi svoj posao, kao sto ne radi, ne bi doslo do ovoga. Jedan seljober parališe pola grada.
Presao tramvaj u drugu traku bez zmigavca😀
Hmmm. Sudeci prema zadnjoj recenici izvjestaja vjerovatno tramvaj koji vozi prema carsiji sa stanice preskoci ovo mjesto. Ali to mogu samo tramvaji sa brojem 1.
pola raje ne zna da je zabranjen saobracaj po tramvajskim sinama osim taxi vozilima i kad se prestrojavas...
pola raje a kao ni ti ne zna da nije na svakom dijelu sina zabranjen saobracaj (a to pogotovo ukljucuje i taxiste). Postavljeni su novi znakovi u kojima je lijepo iscrtano gdje se smiju kretati putnicki automobili.
@CikaJovo slazem se, ljudi ne znaju voziti ni po normalnoj cesti a ne po sinama ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma šta se to zeleni u daljini? 😜
super, zbog stete od 100 KM pola grada treba da pjesaci
Ima li sta novo ?
@Sanjo1987 ahahahahaha :)