Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba produzit od petlje dvije trake stavit koji kurzni i mirna bosna😄 ovako isto kao da si u indiji 😶‍🌫️
Ovdje samo kružni. Vozim svaki drugi dan ovom cestom i nema dana da me znoj ne oblije na onoj raskrsnici kod pijace. To ulijeće, uvaljuje se, presijeca cestu, čudo nema više udesa. Sramota.
Boze mili dal ce ikome pasti na pamet da stavi semafore na onoj raskrsnici pred aerodromom, ovo sad je rulet cisti
Kruzni tok
Samo divlje.
Vozim ja ono pola metra izamene, s obje ruke stisnulo bolan brada na volanu. Znojim se odmicem se pokazujem rukom maaakni se covjece, nista ono. Mislim da ne zna ni jel poslo nit doslo! Kad bi policajac samnom ujutro na posao zasigurno bi mogao oduzeti barem 3 vozacke dozvole. Nazalost sve je gore.
Jutarnji sex sazad
Ima li gdje da nije guzva u gradu
Nema
ovdje inace kod aerodroma se "gospoda" parkiraju na ulicu, iako aerodrom ima parking predvidjen za cekanje niko nece marke da potrosi nego se parkiraju na glavnu ulicu sa strane, a sve neka gospoda sve se voze neki SUV-ovi
Jel opet vozio na rikverc???