Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ove ljude. Da je tramvaj samo malo lijevo skrenuo mogao je izbjeći
Baš tako
Mora da su sine krivudave pa trajvan presao u traku autu
Ista situacija jučer, samo na raskrsnici kod Energoinvesta. Da slučajno tramvaji nisu postali nevidljivi, zna li se sta?
Sreća nije novi traMvaj ...
A to sto tramvaji ne rade i gradjani idu pjesice pored kupljenih karti,nikom nista?
Dobro je.Nije novi tramvaj.
Kefson trojkin Botu građani Hrasnice imaju pravo na javni transport kao bilo koji dio grada, kantona nebitno, misle i građani Dobrosevica, Azica, Huma, Vogosce, Blazuja, Rajlovca. Zasto nemaju redovan i normalan prevoz. A građani Hrasnice mogu biti povezani dobrom trolebuskom mrezom i nike im bitno voze li se trqmvajem ili novijim trolejbusom. Taj novac 60 miliona nije mal za njega se mogla zadovoljit prevoz prema Hrasnici a i unaprijedit Jp prema vec pomenutim mjestima.
Cuj GRADJANI Hrasnice,Azica, Huma, Vogosce, Rajlovca ??? Fakat moras bit slagiran pa ovo izjaviti.
Zabranjeno je sa pravca Ilidže lijevo skrenuti prema Remizi za vozila. Kako je ovo uspio vozači ili je mobitel ili je zaspao pa volanom skrenuo lijevo prema Tramvaju.
Šta če tramvaj na šinama
Svaki dan se neke zezancike u saobraćaju desavaju. Zanimljivo da niko ne javlja da pored 50 miliona km za prugu prema Hrasnici se vlada Ks se zaduzila jos 5 miliona nedavno pa jos 5 miliona neki dan. 60 milina a cemu se zna. Projekat je totalno nerentabilan i Stetina fix ideja. Cijena trolejbuskog transporta bi bila puno jeftinija opcija bez raskopavanja i postavljanja sinja. Radi se o klasicnom pranju para buđetskih poreznika.
Građani Hrasnice misle drugačije.
dragi covjece, pa ti si ujutro ustao da botujes. pa jel te sramota zivota kakvog zivis?
a kako ?
Sad ce to Steta G U M E N A glava rjesiti
Kad ga vidiš ili čuješ Adnan Šteta ima da ustanes i salutiraš
Bolji bi naslov bio tramvaj udario Zafiru..