Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će tek rezervni sastav da radi, da se igra s ručnim bombama i slično...
@BosnianKing protivtenkovske mine umjesto frizbija i tako to ...
@BosnianKing ......insalah ha ha
Cuj igrao se pistoljem.... allahselamet
trebo se igrati sa nečim drugim
Igrao se sa pištoljem......pošteno.
Desava se i najboljim.
Ima li kod vas i jedna jedina vijest da na kraju ne dodate ovo NEZVANICNO! aaaaaaa jbt ne mogu da vjerujem kakav portal!
Kad kazu za ovakvo sr4nje "suti moze se svakom desit!" ja bi njega odma upuco'! ovakva stvar se moze desit samo maloumnom idiotu!
ako je slucajno ubio...ne dao Bog nikom,moze se svakom desiti.Kako se kaze kod nas "baksuzluk"...zao mi je i ubijenog i policajca ako je vec slucajno ubio
Sad fino skolovanje i svaki racun od porodice nastradalog da placa. Ipak je kazna po dzepu najgora
Srbalj kad ga ponese i kad se zaigra sa oružjem tragedija je neizbježna,ludi da valja,a haman pa svi još brlje kad se narokaju nafuraju se da znaju i mogu šta pomisle,tako i ovaj nes(p)retnik ko zna,vjerovatno umislio da je Vayat Erp.
dali je ubio ćovjeka prije ili poslije saslušanja? nije slućajno sigurno!
Ma nema sta, igrao se... Nije pistolj oruzje
Sve po starom u genocidnoj.
Ovo je jezivo! Da li ste svjesni da se ovdje sve raspada? gdje je država sa svojim institucijama koje su zadužene da pruže sigurnost građanima te države? narode, ili diži bunu ili pakuj kofere!
Ima i taki u rs policajaca igraju se partizana na ulici.
Ma dajte mu automatsku pušku, nek se sa njom poigra.....
Ovakvima treba dijeliti zvecke a ne pistolje.