Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMAMO RAMPE U 21. STOLJEĆU ! Ovo je bilo očekivano sasvim... Samo kroz kanjon Une od Krupe do Bihaća pruga prelazi 4-5 puta preko ceste i nema ni jedne rampe.
Zar ne vidiš rampu?
ima rampa u Sarajevu tacno u Velesicima od ź.stanica ----sušica (kod penny-ja) 'ta rampa sluzi samo fola radi spuste je jednom u mjesec dana jer krkan masinovođa toliko svira(trubi)DA I one mrtve u barama (groblje) budi
shjebase oni ovaj voz. o5 ce stari u opticaj. ovim lubapaju ko pjani
negdje pročitah da je kombi ostao na pruzi između rampi..
Taman se u Bihaću navikli na voz, kad ono nesreća. Sad će ukinuti liniju, nije rentabilna.
Kakanjci sabotiraju talgo jer ne pauzira u kaknju 35 minuta🤣 znat ce raja iz linije zenica-sarajevo na sta mislim
Kako su počeli ove talgo vozove će skrcati do Đurđevdana!
Kako su šočeli ove talgo vozove će skrcati do Đurđevdana!
garant su firauni bakar neki klepali zaboravili kombi pomaknut
U ovoj nesreci je najvjerovatnije vozac kombija bio neoprezan, ALI zaposlenici ZFBIH se totalno nemarno odnose i prema postojecoj infrastrukturi, i prema putnicima. Citam pojedine komentare, koji sigurno dolaze od nesposobnih uhljeba u ZFBIH, i ne mogu da vjerujem dokle ide njihova ogranicenost i branjenje bahatosti & necega sto ne valja ni pet para!
1. ko kaze da se rampa nije spustila nakon udesa, da bi izgledalo "eto ima rampa"; 2. gdje su rampa ili bilo kakva signalizacija iz pravca iz kojeg je dosao kombi?! 3. kakav je ono objekat uz neposrednu blizinu pruge i u blizini prelaska pruge preko ceste?! 4. gdje je saopstenje za javnost ispred ZFBIH da znamo koliko je bilo putnika u vozu i da li je iko ozlijedjen?! 5. na koji nacin su se ZFBIH pobrinule za dalji transport putnika na zeljenu destinaciju?! (mozda neko posao na sahranu)
eovaj voz pravo baksuzan
DOBRO JE PA GA NISU INDIJANCI NAPALI...PONI EXPRESS
Boga mi je ovaj taldžo bio brži od rampe, ali vi kako hoćete... :D
Ne kontam kako je ovo moguce jel se taj voz ne vidi, ne cuje, ne Boze nikome ali I nasi vozaci su malo previse gledali filmove...tipa brzi I zestoki ili ...
Pa evo koliko vidim ovdje ima rampa pa se ovakve stvari opet dešavaju. Lijepo stoji znak STOP, staneš, pogledaš lijevo, desno i nastaviš!
Gdje ti vidis da se nalazi sve sto si fino nabrojao iz pravca iz kojeg je dosao kombi?! Sve sto si nabrojao ja vidim sa druge strane pruge na fotografiji, ili vise trebam vjerovati tvojim rijecima nego svojim ocima?!
Mislim da je voz imao prednost
Ako ovaj voz nastavi i dalje s ovim sudarima neće se više zvati Talgo već Stargo!