Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovani građani,nije nam u praksi da na ovakav način pozivamo DDk.Ali zbog hitnosti prnuđeni smo na ovakav vid poziva. Obzirom da je naša sugrađanka Kepić Zlata sinoć povrijeđena i da je u Zenici u kritičnom stanju. Potrebne su veće količine krvne grupe A pozitivne. Sve Vas koji ste u prilici javite se na broj organizacije 032/650-463. Molimo Vas da ne idete na svoju ruku,javite se mi ćemo Vas evidentirati,i o daljim procedurama obavijestiti
-crveni križ Tešanj
Nebitno ko je krivac,da li djevojčica ili vozač strašna je nesreća i želim brz oporavak toj maloj.
Dijete drago samo da prezivis i budes dobro. Zaista pod hitno mora se rjesavati saobracajna kultura, i vozaci al bgmi i pjesaci.
Lavice, izbori se