Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nema poplava onda ludaci
Opet mobitel
Ove ceste po BiH a vozaci pogotovo su neprekidni horor u podsvjesti svakog gradjanina. Ne moze se iz zaprege na asfalt preko noci.
Nisu ceste krive nego vozači i mobitel.
Voze brate k'o nenormalni, posebno kamiondžije, puni a lete cestom, da bace što više tura. Čudi me da nema svaki dan po nekoliko udesa kako se vozi
Na M17 treba staviti ležeće policajce. Za divljake koji nemaju ni trunke strpljenja i za one kojima je mobitel zaljepljen za ruku, čini se da nema drugog lijeka. Samo će ležeći policajci bar sačuvati nedužne živote.
Kako narod vozi, svaki dan koji prođe bez smrtnog slučaja u saobraćaju treba slaviti ko Bajram
cuo sam uzrok je koristenje mobitela i jedno lice je smrtno stradalo u kombiju
uzrok je prelazenne u suprotnu traku u kojoj je kamion, i to je najveca sreca
Nije dugo trebalo
Puna linija, sazaljenje cao , pritisak 100%