Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora cesta u FBiH jeste kroz GRAD Lukavav. Rupetina do rupetine, kolotrazi...Boze sacuvaj!
Hahah ja nevidje vecih debila za volanima ko u ovoj bosni sto se nagledah 16 god vozim sirom eu al brate kad dodem u bosnu pa to je teški debilizam po cestsma sve nekakvi retardi za volanima Zalijepi se za mene od pozadi samo sto mi se ne ufati za mošnje i da me drži
ima snimak, vozac auta je vozio 300 km/h u naseljenom mjestu. Zao mi je sto nije POGINO, sljedeci put ce ubiti neko dijete koje prelaze ulicu.
Steta sto je ovaj u autu prezivjeo jer sutra ce tako ubiti necije djete... Bila sam svjedok voznje dotičnog kada je lupio u cisternu. Vozio je sigurno i vise od 140 km/h kad se zabio u cisternu a ograničenje je 40 na datoj lokaciji... Vozilo je oskocilo i otislo u kontra traku . Pa ocjenite da li je za zaliti tu kamikazu. Zamene je on ubica
gledao sam video snimak ovog udesa pa se pitam koji je ovaj kamikaze s malim autom jel on dosao iz Japana boze sacuvaj svakih mahnitih i nesposobnih vozaca i onda citam da je put kriv za sve sto znaci sve slicni vozaci kao i ovaj i samo je pitanje vremena kad je sljedeci na redu!!!
https://youtu.be/UJEWXFTAaIk Jezivo pogledati.
Ovo je luđak namjerno izazvao gledao sam video snimak sada od prijatelja što je zabilježio videonadzor na obližnjoj benzinskoj pumpi.Ide fejker direkt u traku gdje je kamion,i to brzinom sigurno preko 150 na sat.
Pa da, vi opet glasajte za mafijašku organizaciju ezdea ...
Cesta puna kamikaza... sta bi sad zalili
Banja Luka - Bugojno - Mostar izgradnja ili blokade kqmiondjia slijedi garant
Sutra HIFA dize gorivo za 10kf, ode zarada 500KM od cisterne
Hahhaahah a toliki keš od akciza koji je laFo namjenjen za gradnju cesta. Osvjesti se !!
pretico manijak sigurno!
Povrijedjenom brz oporavak
Razmisljam o polaganju vozackog ispita,mada zbog ovakvih stvari i pojedinih manijaka koji takodjer voze,oduvijek imam neku dozu straha,sta vi mislite,neko vase misljenje?
Nemoj ti sine polagat. Tako sisigurniji ...