Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce biti dobro aBd. Nema nista gore pogotovo dijete. Nadati se najboljem.
Nedo Bog nikom da mu se ovo desi !
Policija je odgovorna ja sam zvao nekoliko puta ima par budala koji svaku noc divljaju i gasiraju se po Vogosci, ali koga briga za to. Meni licno iapred zgrade u Imladinsko se okrenu i onda pun gas a sve neki krsevi. Ja se evo spremam da ceku napravim pa da ga zakucam u asvalt oa nek mami turira zna se gdje.
Ja kad vidim djecu na cesti vozim 3 na sat
Promjenom stanovnistva u Vogosci se moralo voditi racuna i promjenom saobracajne infrastrukture i kulture u globalu, kako bi se sprijecile slicne situacije.
Sta ce dijete u 10 na ulici?
Sto da ne, pa ne pise da je dijete od 3 god. Ljeto je, raspust, i mi smo ostajali vani da se igramo i druzimo u naselju, nekad i do ponoci i kasnije.
pogotovo prelazak mimo pješačkog prelaza kojii je udaljen 100 metara od mjesta nesrece
Do kad ova bahatost u voznji vise, ko da si sam na cesti,
Hahaha kaze jedan 99% neodgovornost vozaca a sama nesreca se desila na mjestu gdje pjesci vec godinama redovno prelaze preko ceste i pruge, sve kako bi lakse dosli do autobuske stanice.
Ako poznaješ zakon onda znaš da je pješak slabija strana u odnosu na automobil od tonu i pol. Samim tim je vozač uvjek odgovoran za nanošenje povreda pješaku i dužan da prilagodi brzinu da do toga ne dodje. Da li znaš ako se odroni kamen na cestu i padne pred auto, auto udari u kamen, vozač je kriv jer da mu je palo djete umjesto kamena on bi ga pregazio? Ovo je obrazloženje sudije u jednoj sudskoj presudi.
Nesrece se desavaju ali u 99% slucajeva neodgovornost onoga koji upravlja vozilom! Zao mi djeteta, brz oporavak
Jel vozac od prije poznat po saobracajnim prekrsajimada se narod ne brine