Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih vlasnika/direktora, sta daju sebi za pravo...kao ja sam baja, pa cu da mlatim okolo....
Zavisi jerane u kakvim se krugovima kreces. Ja znam ljude koji leže na milionima koji se ponašaju gospodski, i ne nameću se uopste. Velika većina ovakvih krkana su tatine izdrkotine
kaze imao 20 maraka u dzepu nakon rata...i putem stranke kupio hotel tri stana i dvije vikendice...naravno za dzipa od 120 milja veli da je auto poteba...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poslije smrti babe Jusufa sve im je otislo dodjavola, nije njima niko kriv sto su oni propali pa lijece zivce na radnicima. Da im je nesto ukrala, nema sta jer im je sve propalo. U prodavnici u Glogosnici rade neprijavljeni radnici, sve je na crno i roba je sa isteklim rokom.
zar je ovo sin pokojnog Juse što je držo voćepromet?
Da, to je taj
Sjećam se ovog lika iz vojske,bili kao regruti u Livcu kod Mostara.Svaki vikend je Isao kuci,otac mu bio neka faca.Jedne prilike,pita Amir,narednice idem li kuci ovaj vikend,a narednik njemu,upravo je zvao brigadni general Halil Brzina da se Amir pusti kuci.
Sramota. Babo mu se u grobu okreće od stida. Bolje da je i motel raskućio nego sto se ovako bruka, kad ni platu radnicima ne moze podijelit.
hotel je ionako prazan,a poslije ovoga ga može slobodno zatvoriti.
opet bosanski gazda na djelu ,ma to treba mlaviti cim povisi ton
Hajd sad da vidimo za koliko ce mu opasti ocjena na google recenzijama.... 3,4 sad
Uci na google maps, dati hotelu jednu zvjezdicu tj. skinuti mu ocjenu i opomenuti sve buduce goste. Udariti mu po dzepu bar na taj nacin s obzirom da se od drzave ne moze nista ocekivati.
Na prvu i ja osudjujem i uzasavam se da neko tuce nekoga. Ali imajte na umu da i zena moze biti i verbalni i fizicki nasilnik zloutrebljavajuci opste misljenje da je zena uvijek zrtva. Licno sam sudionik kada zena maltletira muskarca dugo vremena, znala je cak i udarac uputiti i cak se podbacuje da je on udari kako bi imala neku pricu protiv njega. I samo jednom da mu tako "prekipi" nakon godina njenog maltletiranja, svi bi ga osudjivali kao krivca , svi bi vidjeli zenu kao zrtvu
Lijepo ju prijaviš i točka. Jučer čitam na Indexu žena vrijeđa muža da je niš koristi i sl. On ju prijavi, ona popije dva dana zatvora i novčanu kaznu. Kulturno ju središ. Točka.
Amir Dzafic
Bošnjo Mošnjo
Jedi g...a
U Jablanici u muzeju bio je konc logor Armije BiH. Za one koju se prezivjeli pokolj u Doljanima i Konjicu. Za preživjele iz Grabovice konc logor nije trebao jer ih nije bilo.
Hajmo svi ostaviti lose ocjene na google recenciziji hotela. Najmanje sto mogu uciniti da bar stranici, drugi gosti hotela znaju gdje dolaze i koga podrzavaju..
Nije google baš naivan, prati lokaciju...
njemu policija neće ništa uraditi, nego fino sačekat i kosti polomit...
njemu policija neće ništa uraditi, nego fino sačekat i kosti polomit...
Golemo
Više su tzv bosnjacke gazde silovali djevojaka o vojske I policije RS,samo su ovi iz rs presudjeni a ovi jos haraju,jer placaju policiju i pravosudje,jos ce na kraju ispast jadna Cura kriva vidjet ce te