Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi da bmw po kiši gubi kontrolu
bmw , zadnja vuca, mokra cesta malo brze se uđe u krivinu i belaj. Vozaci bmw i golfa uglavnom se nesto dokazuju kao oni nesto opasni vozaci, kockaste glave ugrozavaju sebe a i druge ucesnike u saobracaju
Ovdje je jaka krivina, ovo je odmah na pocetku skretanja za Brodu, nekih 100m prije Dzamije.
Nema u Ze semafora vec 10 godina, mi smo to prekucali sa kruznim. Ukucaj na yutubu Zenica iz zraka, pa uzivaj u pogledu.
doci ce vrijeme kada cemo svi glasati za 5 litara vode...
90 % udesa u BiH na punoj liniji. Pametniji naši vozači nego Saobraćajni inžinjer što je projektovao da bude na ovom mjestu puna linija.
Garant vozio normalno BMW, tenakre nikad nestati