Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cesta Jablanica Mostar je dokaz koliko nas covjek ne cijeni i ne voli prirodu. Pa uzivaj dok vozis, fantastičan pejzaž ispred , sta svi negdje letite majka mu stara.
najopasnija dionica u BiH
Još dodatni stres ove kamere vozac ne treba ni divljati za volanom ali gori su mi koji peglaju 70 ograničenje on vozi 50 na sat i onda se neko iza njega nervira i hoce da ga pretekne i nazalost vise su krivi spori vozaci ne treba divljati ali iskljuciti iz saobracaja spore vozače..
Autoput bi smanjio nesrece za 95 % dokazano u svijetu prije 50 godina
Da li neko zna koje vozilo je ucestvovalo u udesu? Da li ovaj pezo ili je neko drugo
pezo je, strane table
Pa bolan ljudi moji gdje mi zivimo od 96-te do sada je trebao biti pozlaćen autoput od Sarajeva do Mostara.
Sramotno da nije povezano Tuzla-Sarajaveo-Mostar za ovih 30 godina, to sve govori kakva nam je vlast bila tih godina, rezim kiriminala i korupcije.
95% nesreća je izazazvano na punoj liniji.Vozite razumno,a ne brzo!!
Cesta zvana Divlji kanjon. Vozi kako ko hoce, koliko hoce i prestize kako hoce.