Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce se mladji brat izvuci, Boze smiluj se i pomozi mu
Tuga
Nema nista gore od sramote, kad ti u kuci ugrade ideju da je sramota rec ne znam ili necu. Kao mlad sam imao istu situaciju gdje ja ne znam plivat, tj ne znam se odrzavat na vodi a drugovi odose do plovaka i zovu i mene. Plivas dok imas snage, a sta kad se umoris??
Ako znaš, možeš se poleći na leđa i plutati te tako odmoriti, ili se održavaš u mjestu laganim pokretima nogu i ruku, s tim da prilagodiš disanje (nema panike).
Jednom me jedan Makedonac pitao hoću li se kupati u Ohridskom jezeru, rekoh neću, može biti opasno, neki se znaju utopiti, a on me na to pita kako je to moguće, rekoh moguće je, bolje ne pitaj kako.
Nikad mi nije bilo jasno kako se mladi momci ovako udave vir neki ili neplivaci ali ako zas da ne znas da plivas ne ides daleko bez nadzora rahmet mu dusi i brz oporavak drugom
U jezeru se temperatura može naglo promijeniti, s tim da su oni još išli nakon treninga. Samo dno je drugačije od morskog, a i ništa se ne vidi u vodi. I more, i rijeka i jezero su nepredvidivi, a jezero naročito.
Ljudi ne kupajte se u jezerima, nema većeg zla za kupače.
zasto?
U jezeru se temperatura može naglo promijeniti, može nastati vir, samo dno je drugačije od morskog, a i ništa se ne vidi u vodi. I more, i rijeka i jezero su nepredvidivi, a jezero naročito. Jednom me jedan Makedonac pitao hoću li se kupati u Ohridskom jezeru, rekoh neću, može biti opasno, neki se znaju utopiti, a on me na to pita kako je to moguće, rekoh moguće je, bolje ne pitaj kako.
Sta je bilo?
vjerovatno su se utopili