Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petak i subota uveče, trkaliste.
Tri automobila se sudarila kod troclanog predsjednistva....
Sigurno je žensko vozilo.
Žao mi je zbog ovoga, ali zar GRAS nije mogao odmah izdati neko saopštenje, da tramvaji nece raditi zbog ovog udesa, a ne da se sat vremena smrzavamo na stanici, uzalud čekajući. I ne mogu da vjerujem, da su toliko nesposobni i neorganizovani, da nisu mogli odmah staviti u funkciju liniju Ilidža - Skenderija, kad vec nije moglo do Bascarsije, zbog ovog udesa.
sta se smrzavas 15 stepeni vani jesi dobar ti provjeri da nemas poremecaj termoregulacije
BiH mora pod hitno mijenjati pravila i ulagati u saobracajnu policiju, na svaku raskrsnicu treba postaviti kontrolu i drzati svakog dana i noci cijelu godinu i tako dok se cijelo drustvo ne navikne na smirenost i pribranost u voznji, uz obavezne kazne
Bas tri i to kod Predsjedništva, ima simbolike
E moj Bošnjo sad kada te nema , meni fali meni fali da mi neko kaže stani, stani mali... stani mali :(
Kako...
Vjerovatno je žensko vozilo