Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovi advokati notari kod nas su postali posebna vrsta mafije umislili sebi da su izmislili svu pamet svijeta obicno punomoc sto je nekad u knjizari kostala pet maraka oni sad naplacuju po 40-50 km a gdje su ostale stvari meni poslije smrti roditelja na ostavinskoj raspravi ispostavili racun od 8000 km do sam sve rijesio nigdje veze
Pa nek ti sigurnost obezbijedi SNSD.
ovaj advokat je cestit covjek, Crnogorac, znam ga dobro. Namjerio se na toboz kvazi mafiju i gazdu, tjeraj Dragane bagru sad do Strazbura
To su te neki pijuni nekog lokalnog siledzije-mafijasa tu kidnapovali i malo zastrasili... nema sta... zamisli ti to, Trebinje "grad" gdje vlada "zakon i pravda". :) Tacno anarhija u cijeloj BiH. Ovdje mozes raditi sto zelis ocito, jer ako oni mogu i nemaju pravih sankcija, zasto bih se i ja pridrzavao ikakvih zakona, koji su ocito za glupake.
bas tako je i bilo, taj uhapseni je kao neka mafija, koja prijeti i utjeruje dugove, dok se nije nekad namjerio na baju, pa je ostao bez oka
Wild wild west
Ovaj portal siri samo negativne vijesti. Pogledajte naslove. Sve same negativne vijesti. Dali postoji neki ministar informisanja u ovoj zemlji da kazni ovaj portal zbog svjesnog sirenja straha u narodu?
Nije krivo ogledalo koje pokazuje realno društvo
Cuj mu izjave ko da on tuzi i sudi (ko biva on je samo advokat) . Pa mora neko i tuziti i suditi. Tuzitelj je najodgovornija pozicija u drustvu.
A nagradu ste se svi popeli da uništite onu drzavu. Zbog čega? Da dobijete mjesavinu divljeg zapada i krkanluka u zemljama koje su ostale iza one drzave. Jel vidite šta ste dobili??
Bosna = Teksas nekad
ma dobro je to sve
ja pomislih Elis Bektaš