Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ne gine se kako se vozi. Ne hebe više niko ni stop ni crveno na semaforu a o punoj ,prvenstvu prolaza i pješačkom da i ne pričam. Kružni tokovi su slučaj za izučavanje raznih oblasti.
Ko da su od A.B. satkano š....ere.....tski people
tu je ogranicenje 60 max
Autoput i brza cesta ti daju šansu - imaš prostora i ispred sebe i iza sebe i pored sebe i, ako si normalan vozač koji bi brzo i sigurno da stigne na odredište - jer zato vozi auto, onda taj prostor čuvaš.
Mislim, naravno, šta je - tu je, želim brz i uspešan oporavak povređenima bez trajnih posledica po zdravlje. Neka su vam laki zavoji i gipsevi bosanski.
cuj autoput sta treba pravo da vozim? autoput nije za prave vozace nego krivine i rizik pronalazak granica automobila guma ovjesa itd. a ko god da je ozbiljan vozak nikad udesa nije uzrokovao takvom voznjom nego ovi sto su utripovali da znaju a nemaju pojma