Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Losa mu roba skroz, vidis da je kosu izgubio prije tridesete!
2001. Godiste a visestruki povratnik u cinjenju krivicnih djela. Ovo neki novi pisac, mlad a zbirku već ima
@gurabijaa e yebiga , uzeli ljudima biznis, sad u Amku mora za 450 KM rintat svaki dan.
hašis droga mora da se proba i mene ce moja mati hašišarom zvati
Trava nije droga
Covjek se nasmrko kosa mu otpala😂
samo ispunjavate godisnju normu umjesto da hapsite za privredni kriminal, prebacivanje novca na off shore firme..... al jok niste vi csi miami legalizujte marihuanu ne zelimo pare bacati na vas poso oko maltretiranja omladine zbog marihuane
Šta ga briga, sad se moze kandidovati na sljedečim izborima za skupštinu distrikta Brčko
I pustiće ih do petka
e yebiga , uzeli ljudima biznis, sad u Amku mora za 450 KM rintat svaki dan.
dobice cener habibi za dandu i 20 treba fuj.
Imena....
prije 9m 77%SVIH uniformisanih lica u BiH se bave trazenjem marihuane!?? Toliko o resursima, radu i redu u ovoj drzavi! Vise od pola trebaju otkaz ili preusmjerenje aktivnosti!
Canabis Sativa L?? hahahahahahahahahahah
@FillWerrel @Feferon Brojac kaze da je ovo 70+ policajac u zadnje dvije godine optuzen za neko krivicno djelo.Neuniformisani kriminalci vode za sada 70/30%.Ako izuzmemo travare, procenat kriminalca je veci kod uniformisanih.
Od toga 2 policajca i 1 doušnik?
zar se muslimani smiju drogirat
Djubrad odvratna.Dobro ih nalupati i u bajbokanu
a dilera, gledaj tepiha i parketa riblja kost, nije lakiran od pocetka osamdesetih. ovo je mozda prijatelj onoga sto je imao revolver iz tridestih godina proslog stoljeca, sto mu je izolirbandom napravio rucku jer je drvena struhla.