Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek im prodo i nazvo
2001 godiste? Nece momak da ustaje u 6h i da radi, konta pametniji od svih radnika
@goouser1601709922 jasta, frca od inteligencije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fakat je fino vidjeti kad obije policije startuju nekoga. Proso sam tuda stoje tri marice iz RS-a i par patrola iz Sarajreva. Nemoramo se voliti ali mozemo skupa raditi na poboljšanju života svima nama.
Ubice, silovatelji, lopovi na slobodi dok vi hapsite normalne i poštene momke. Sreća pa nam jedan jedini sudi svima, a ne drzava.. STIDI SE DRZAVO!!
Naslovi u narednih par dana/mjeseci.godina: Od prije poznati policiji, Brane se sa slobode, Uhapseni dileri ucestvovali u ubistvu, Predali se policiji, Osudjeni na 2 godine zatvora, Pusteni nakon 2/3 kazne....opet uhapseni zbog posjedovanja droge....
legalize it
Evo zasto moj diler nema vutre 🤬
Riješenje je ako ste kupovali 3 hljeba sad kupujte dva, Novalić.
Zlatna omladina
Zato se mora formirati jedinstvena policija
marihuana je trava, prestanite više lagati da je to droga.
kakve su kvote? Da će ih pustiti večeras 1,1; sutra 55; prekosutra 10055...
Sve pohvale mupovima KS i RS
Vidis da se stvari mogu rijesiti na obostrano entitetsko zadovoljstvo: Zasto… zato sto politicari jos nisu ukljuceni.
Treba legalizirati marihuanu,oni koji je smatraju drogom vidi se da nemaju nikakve edukacije a zapravo je lijek u većini država ove planete.
Bacili u rs da ovi opet mogu prodat hehehe
starije moje Auto od njih.
Al ti je toliko dosadan zivot znaci da po stare dane po klixu komentarises clanke sto novinarska smeca postenu raju blate..
bravo za policije rs i ks, idemo dalje hapsenja hocemo cist grad i pale.