Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek cu ponavljati...ne mozes zatvarati centar grada, a mnogo zdravije i ljepse je trcati u Vilsonovom setalistu. Jeste da nemas taj oskecaj moci, cijeli grad zatvoren da bi ti protrcao, prohodao i slikao se
@SarajlijaPitar nisam maknuo iz Lukomira, a kada procitam ovako vispren komentar ni ne bih. Gdje ces porediti organizovane urbane sredine sa nasim gradom? Obisao seljak ekskurzijom malo i odmah pamet prosipa. Cestovna infrastruktura u Sarajevu i tim gradovima se ne moze porediti, organizacije eventa isto tako. Razlika je upravo u tome sto se tamo trazi najmanje bolno rjesenje za sve, ali sta ti znas papcino zaostala.
Najavljeno je da ce bit zatvoreno, ako moras negdje planiras vrijeme shodno tome nije niko odusevljen ovim, al to je jedan dan par sati, imas alternative. Drugo je sto smo mi stoka potukli bi se ovi bez obzira na maraton, guzvu i ostalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Boks nikad nije problem dok se ne koriste noževi i palice
Šta ovaj na podu radi?
jel moze ikako , posto he ovo portal vecinom za Sarajlije, da se kaze TUCA, lijepo mu tucnjava izaziva nemir. otkud se to najedanput pohavilo. i forsira se!
Ma nista nema od ove drzave koja nema ni zakone ni policiju da provodi iste....Uzas od primitivizma kako u saobracaju tako i u svim sferama zivota.Ono sto nisu uspjeli agresori, uspjeli su domaci vlastodrzci kroz postratni niz godina.
Kockaste glave.
Pobili se mladi muslimani
Seljakluk i prikitivizam.
J..o li vas vise maratoni.Zatvorite centat grada svake godine.Dokle vise.Imamo 1000 drugih mjesta za maraton al jok hajmo prcat narod u saobracaju
Gledaj kako moli i klanja da mu dadne p*čke.
Dominacija papanske populacije.
Krkanluk , ciganija balkanska
Čuj ulica mladih muslimana.E moje Sarajevo
Kao da je dijete pisalo ovaj članak??
jesul zapjevali da te nije alija horski na putu mladih muslimana
Joj sto bi moja nana Refija tekla :“Joj draga motka uff..“
Pa malo malo pa zatvore Saeajevo zbog trke,parade devijacija,protesta,itd.Pa sra radite bagro polusvjetska.Stotineu hiljada auta cirkulise a vi zatvarate ceste bagro nepismena.Ljudi nervozni ne mogu kucama i cekaju da se ceste otvore.Pljuc
Vozači bmw, posebna dijagnoza u psihijatriji.