Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da je zbog prozora, ubija li propuh
od SDA ne moze biti gore nikako
curu dieo momak i dobio batine
samo nek ne puca...i nek sam se ja putem stranke docepo sarajva...dole ona deytonska svak na svoje...
najlakse je obustavit tramvaj, neki dan pola sata cekam usrani tramvaj
posvadjali se oko knjige sigurno
Zasto ste obustavili saobracaj? Pamtnije bi bilo da ste na radiju i televiziji odmah objavili da je izbila tucnjava i da ste pozvali turiste i domace ljude da uzivo sa lica mjesta gledaju bosanski ulicni MMA mec! Trebali ste odmah poceti sa naplatom ulaznica jer ionako muku mucite kako da nam naplatite i zrak koji udisemo. Jos samo da se Benjamina dosjeti pa da pocne naplacivati i vodu sa cesme kraj Begove dzamije!
Kasnis na posao zbog ovih oskarovaca
SULJO DOMAC
Hajd nek je u starom tramvaju, nek nije u novom
Lijepa Titina milicija i zakon
Od ovih medija se više ne smijemo ni potuci To je normalno ako niste znali
Raja sve neuroznija. Nedostatak sredstava za normalan život ga cini zapaljivim. Šta ce biti kada se za mjesec dana poskupljenje struje za privredu još odrazi na ostale cjene. Ne ljava ovo.
Nema dana da ne zaustave tramvajski saobracaj, i vazda neki razlozi za nerad, najgora firma i vlast trenutno u Sa
20:05, i dalje tramvaji stoje. Pa je li moguce da blokada saobracaja traje preko sat vremena radi uvidjaja?
Pa koriste situaciju da ne rade, skoro svaki dan tako, a kad ih zoves da dobijes neku informaciju ne zele da se jave na telefon, na google maps broj koji pise tamo, nije u upotrebi, na sljedeci broj se jave i kazu nazovi na taj i taj broj, kad nazoves opet se niko ne javlja
Nikad vise belaja, nikad gora bolnica, nilad gora EP, nikad gori ViK, nikad vise najtezih krivicnih djela, nilad vise gudr, trojaneri hvala vam.
Mirni budite
Navodno lik udarao djevojku i raja ga prebila
Hrabri sarajevski brudica, joj kad ih vidim...
Potukli se zbog prdeža