Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nmg.da vjerujem da je bio na slobodi..zar ovakve face trebaju da šetaju gradom slobodno?? U Lukavici isto onaj Ždrale pravi haos..i pitate se što nam djeca odlaze masovno??nije bitno koje si vjere svi smo u istim g o v n i m a!
Grad je mirniji kada je ovaj lik pod kljucem.
Ako je bio pusten iz pritvora zbog osnovane sumnje za teski kriminal, trgovina narkoticima, nanosenje teskih povreda, iznuda, sta vec... ne razumijem zasto neko misli da ce bilo sta drugo da se desi zbog tuce... dobit ce 500 KM kaznu, 1 godinu uslova i to je to... ako dobije a prije da nece. Bolje je policiji i tuzilastvu da se ne ofiraju, kad procitaju ime, samo nek pocijepaju papir
Sve dok se ne podijelimo na ove normalne postene i sposobne na ove narko dilere kriminalce i ne obrazovne koji su zauzeli pozicije bez gledanja na veru bice nam ovako
jel ovo ibro chicken wings stradao?
*OVAJ KOMENTAR JE GOVOR MRZNJE*
Lik 80 godiste, druzi se sa 96-02 generacijama,toliko o tome...
Svaka cast MUP KS, sve je ovo do tuzilastva i sudstva
Možda bude mjesec a možda ništa
napadaju kao hijene , jedan na jedan nikad
Pustite šmrka stade mu posao !
Znaci ne opravdavam NiP i njihove mutne radnje, ali botovi trebaju malo da odvade, nije za sve u ovom gradu kriv NiP. Smrk je bio Osmicin covjek kao i Stojnic, Keljmendi itd. Covjek truje nasu djecu zadnjih 15 godina, ko je tada bio na vlasti??
Kao prvo kako je ovaj lik na slobodi uopšte,šta se dešava sa ovim tužilaštvom i sudovima.Onda ga nemojte ni hapsiti uvedi anarhiju neka svako zaduži po utoku i idemo divlji zapad pa ko koga zvekne.
Ma dajte molim vas pustite covjeka na slobodu hahahahahahaha jaoo cirkusa i sudstva majko moja.
Smrkova po gradu kakvih hoces i gori od njega 300 puta samo nemaju ime
Ne pustajte ga vise nikako
Ovom liku su 90-tih na Dobrinji davali vutru u kojoj je bilo 90% hrane za ribice i duhana i on je govorio da je top. Toliko o doticnom.