Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad zadovoljava sve uslove da bude politicar.
pitoma faca skroz... montirano, podmetnuto, izrežirano
Ovaj se ubio za svakodnevno samaranje vaspitno-popravnom metodom samarcina pa milovanje po glavi uz "jel' tako da neces vise"
Tip je pun ljubavi.Oslobodite ga 🤪
Ko će nadoknaditi štetu ljudima ? Ne treba mu ništa dati od države dok ne vrati ljudima pokradeno. I ako ima kuću, auto, zaplijenit i prodat odmah.
Eto ga za par godina na tik toku...
Don Sanello - malo Maranello malo čelo malo selo puno se uzelo....
Koja ministarska njuška...
uvesti smrtnu kaznu jer je ovaj ocito nepopravljiv i smrtnom kaznom staviti tacku na njegov dosije za sva vremena
Tik tok
Uhapsite šćepu, ako imate damu.
Slijedece godine u ovo doba ponovo operira, pod kodnim imenom operacija laufer.
Nije otuđio 2 vozila nego ukrao, otuđenje ima sasvim drugo značenje, on je napravio tešku krađu. Otuđenje bi bilo da je pokušao ta vozila prisvojiti u smislu da ih upiše na svoje ime kao vlasnik.
Kad se misli tužilaštvo obračunati sa kontraverznim biznismenima što nam djecu truju, također kada mislite svoje redove plaćenika očistiti? Kada MUP misli svoje redove očistiti od plaćenika? Kada MUP misli hapsiti pravi izvor problema a ne građana radi 100 maraka ganjati svaki dan? Kada MUP misli početi raditi svoj posao skupa sa tužilaštvom? Pustite mi se jednog krimosa a ovamo puštate 100 njih da rade kako hoće jer imate koristi.
Dobice 2 godine uvjetno s rokom kusnje od 24 sata
Nije dangubio , bogami !