Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmed Focak je osoba koju licno poznajem osudjujem svaki napad ali na ovome covjeku se kola lome.Ova drzava je trebala da pomogne ovom prvoborcu pripadniku armije BiH od prvog dana koji boluje od PTPS ovo osuda za pokusaj ubistva smijesno !!!
MAJMUN! NA JAGOMIR SA NJIM, LUĐAČKU KOŠULJU, SAMICU I DO KRAJA ŽIVOTA NEMA NAPOLJE.
Ustaj TITO ustaj MILICIJO.Jebo te kralj čovjek ima djela da leži najmanje 20 godina a on šeta po gradu??????POSEREM SE I TUŽILAŠTVU I SUDU.
I još mu plate da izvrši djelo koje baca sramotu na čitav grad. Očigledno je šta tj. ko stoji iza ovog napada i sudovi bi se trebali pozabaviti privođenjem nalogodavca.
Imamo divno i super efikasno pravosudje :):):)
a od 2011. godine do danas on je prijavljen za šest krivičnih djela i to ubistvo u pokušaju, lake tjelesne povrede, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, oštećenje tuđe stvari, ali i bludne radnje... I NARAVNO SVE TO NIJE BIO RAZLOG DA BUDE U ZATVOERU>>>>>> 1493 PUTA BRAVO ZA TUZILASTVO I SUD!!!!
Bas je debilcina, pa kud bas da udari na Elija Taubera..a mogao je zariti, paliti, ubijati..."sitnu raju" jos godinama...
Imal šta da je pokušao i uspio?
jazavac..
Glupane.......