Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkoman, ubio deda i nenu, valjda mu nisu dali 20 km da se ima fiksati tu noc.
Djubre. Garant narkoman. Dozivotna robija!
objesit ga za ova mala muda
ovo nesto poput onog ludaka iz Teocaka koji je u po noc izbo komsije stariji bracni par takodjer inicijali E H
Isto što je onaj kod Goražda, isjekiro majku i nanu , kad su ga pitali što to uradi nesretniče on reče: 'tjerali me da radim u bašči'. On bi da igra igrice na iPhonu.
Bravo unuče
DAJ IME I PREZIME, KAKVI INICIJALI BA!
Ovakve treba vlast javno da vjesa
Ponovo uvesti smrtnu kaznu.Ovdje bez reforme kaznenog zakona imamo devijantno ponašanje sve većeg broja ljudi,tako da ne možemo govoriti o sporadičnim izoliranim slučajevima! Znači smrtna presuda da se ponovo vrati u kazneni zakon!
kako su ga to vaspitali
I kaze neko nema sudnjeg dana? Pa koja ljudska kazna moze biti adekvatna za ovakav zlocin? Da ga 100x ubijes ne mozes dedu vratiti nit prouzrokovanu patnju namiriti.
fukaro i bogu si teska
Halooo! Pa ako je u pitanju ubica, cemu sakrivanje identiteta i slike? Eto ba mreza, podjeliti i nema on gdje, sem da moli boga da ga raja ne rastrga! OBJAVITI SLIKU !!!
Zatvoriti a kljuc baciti!
@Cabalero...sto branis Alju?!? On ti roknu familiju od Halilovica, a i njega 4x puta poso ?Ne kontam te, mamlaze jadnii...STOKOLMSKI SINDROM?!? WtF?!
Jesi frajer.. Pa ubodnom testerom treba te kastrirat, a pesnice na harendu obradit
Uvesti besplatne kondome da ljudi sebi ne prave ubice sopstvenih roditelja