Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je zivotinja
Ja bih svakog ko zapali travu i siblje po hitnom postupku na tri mjeseca u zatvor, a novcana kazna shodno steti napravljenoj plus globa drzavi. Mrs
Ovi sad seljaci pale staru ttavu da naraste nova.lahko je naci pocinioca.naci vlasnike svih njiva koje su pogorele i medzu njima je krivac.
MA KADA VIDIM DA SPALJUJU NISKO RASTINJE I SL. DOĐE DA POBUDALIM - NE MOGU DA VJERUJEM DA VLAST NE MOŽE DA UVEDE OGROMNE KAZNE I DA TO KONAČNO ZAUSTAVI. KADA DOĐEŠ KOD NAS KAO DA SAM DOŠAO U SVIJET INDIJANACA... SAMI PRIMITIVIZAM..
Pronaći počinioce, zatvro 10 godina minimum.
stoka
Sam ludjak i zapalio isto kao i u Gracanici i Kaknju doslo proljece rade ljudi (ludjak nista drugo reci)
kazu sretna nova godina 2020
Te koji su zapalili sumu,sutra umjesto u zatvor ,staviti u zastitnu opremu neka volontiraju medju bolesnima od korone,bolje kazne od toga za debile nema.
@gooUser1584740895 Ma treba ih pustiti da volontiraju bez opreme. Kad se razbole nek' ih nasi vrli doktori lijece i taman.
Pod hitno zabraniti paljenje
Ovi pozari se ne gase kantama vode. Gase se prevencijom prije svega. A ako i pored osvjescivanja naroda, informiranjem, edukacijom do pozara ipak dodje tek onda se intervenise logistikom. A posto nemamo nijednoga ni drugoga, imamo samo logiticara Fadila i komandanticu Sebilju neka nam je Bog na pomoci.
Svaka čast, roštiljanje usred pandemije, i to još u Tuzli koja je jedno od žarišta sa 40 slučajeva koronavirusa.
Bore se i Novotravnicani sa ogromnim pozarem cijelu noc, pa niko ne izvjestava. Ista situacija, brdo, sela, kuce..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2782785915174146&set=pcb.2782786298507441&type=3&theater
Svake godine se desava isto , idioti pale travu i gube kontrolu bad vatrom, treba konačno uvesti velike kazne, zatvor , ugrožavanje života ljudi, imovine
Strašno i žalosno kakvih idiota ima,ali mi takođe nije jasno kada u posljednjih par dana u Bugojnu gori pola planine ne piše se o tome dragi moj "Klixe" nije BiH samo Sarajevo,Tuzla,Zenica ima nas još dosta 😉