Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo tužilaštvo puštaj ga nakon obrade i uzimanja izjava .... tako vi to radite a narod policiji slaže sve na kamaru
U federaciji ima 10 mupova a za ovom barabom je tragalo 5? Znaci ovi ostali ga nisu trazili?
Dokle će nas terorisat strani državljani kao ovaj šipac
Zaposlite covjeka, ocigledno je mozak. Svako par dana slike po svim medijima, covjek krade auta, mijenja lokacije, brise tragove
ja sta imamo mupeva a šuplji gdje god pogledamo majku nam ebem
Bio uhapšen pa u pritvoru i dalje se ništa ne zna,,, opet čova u kaciji duigi niz godina, pa naš jke nema veze neka krade..
"neodoljivo" podsjeća na Ziku
Arslani je pritvoren bezbroj puta do sada, ali svaki puta pobjegne iz zatvora . Poznato je da krade minimalno 20 god.automobile i ulazi ljudima u kuće i stanove na spavanju. Do sada je skupio doživotnu robiju. Ako sam ne pobjegne , puste ga . Čak je i načelniku MUPA iz Tuzle ukrao vozilo prije 13 god. Imam traumu od njega.
jucer ga ja vidjo u golfu 4 ispred sparkasse banke cuj automafija a u krsu se voza
Gledaj glave
Lukavac kao da je Hong Kong
a tooooooo je taaaaj Don Sanello.... eeeeee
Kaže Klaus Swab da do 2030 godine niko neće imati privati auto ili avion. Njegova podguzna muha izraelac Hariri potvrdio na twitteru.
mora da je neka greška, vidi se na faci poštenjačina
Znači izdali ga saradnici
Odbijte mu bubrege pa nek ide na dijalizu dok je živ. Klošar seljački
Nike se on dobro krio vec su ga stitili ili pojedinvi iz policije ili neka druga agencija zavisi s kim je u talu.Tuga je sto ste ga toliko trazili a bice pusten ili ce dobiti mizernu kaznu a takve manikake treba kad jednom uhapsis zatvoriti i baciti kljuc